duminică, 23 noiembrie 2008

kids- pure evil

E o afirmatie perfect corecta daca ai ajuns la varsta, prag, de 50 de ani... with no kids. De ce? Pentru ca la varsta respectiva se acorda circumstante atenuante si acordul tacit ca e vorba de anumite traume relativ severe. Exceptiile de rigoare sunt reprezentate de superoameni.
Pe de alta parte, indivizii sub varsta prag nu au nici o scuza... "I don't like kids" nu tine, fiind doar un sistem de siguranta, pueril, pentru ca pe viitor sa justifice anumite reactii.
Deci, pana in jurul varstei de primire a buletinului rautatea copilului e urmarea ignorantei parintilor... ok, 14 ani e ceva cam mult... sa zicem pana in jurul varstei de 9 ani (adica 7 ani plus o marja de eroare generoasa). Remember, kids are innocent.

4 comentarii:

Unknown spunea...

=> I am innocent o:-)

Dan M spunea...

pana la proba contrarie >:)

Anonim spunea...

Daca ai locui pe aceeasi scara cu specimenele de copii cu care locuiesc eu, ai ajunge sa crezi titlul. Fara ironie.

Kids are cute... de la distanta si in tacere >:)

Dan M spunea...

posibil... dar daca as ajunge sa cred titlul mi-e teama ca am sa ma transform in tanti vecina pensionara din garsoniera portocalie care ne trimitea sa ne jucam fiecare la blocul si scara lui. Si care, cu cat se implica mai mult in actiunile de impartire a perimetrului de joaca, cu atat devenea mai interesanta in activitatea de "make fun of someone".
10 copii... hai 20... ok, 30... e un numar insignifiant ca sa-mi insusesc eticheta de "kids are evil". Pe de o parte din cauza psihologiei de grup si pe de alta parte din cauza plictiselii crunte si a parintilor ignoranti.
Deci copii nu sunt draguti... sunt doar... copii.