vineri, 5 decembrie 2008

Dialog cu un observator pertinent

(pornesc televizorul)
-No, si Cristoiu asta... Basescu in sus... Basescu in jos... toata ziulica.
-Nu-ti place de el?
-Pai numai sa-l critice pe presedinte toata ziua bunaziua. Orice face Basescu asta nu-i deacord.
-Da?
-E prost ca noaptea.
-Da de Badea iti place?
-Baaaaadeaa?! Comenteaza fiecare cuvintel... Eu il tin minte de la matinaluri, cand le facea cu Teo. Stii?
-Da.
-Si acolo radeau ca tampitii. Dadeai drumul la televizor si iti povesteau cum au venit ei de acasa pana la lucru... si radeau ca prostii. Da ma Dane, la OTV te uiti?
-Nu.
-No si acolo... eu ma uit la horoscop. Adica imi place horoscopul. Si spune ala 3 zodii, si dupa aia se opreste si arata poze. Poze din alea... care n-ar trebui sa le arate ca totusi e emisiune de dimineata si se mai uita si copii. Si dupa aia mai spune cateva zodii si face revista presei... siajunge la scorpion, spune cateva lucruri apoi incepe sa bata campii dinou. Aia de acolo, bineinteles ca incearca sa-i atraga atentia.. dar nu-i baga in seama. “Scorpion... am zis de scorpion”. Si eu stau numai sa aud scorpionul.
-Da de Stan iti place?
-Asta-i ala... de la antena?
-Da, de la antena 3.
-Nu-mi pace nici de ala... e galagios. Si tot se ia de Basescu... Mai demult, cand l-am cunoscut pe Vadim Tudor... adica nu l-am cunoscut, dar din ce am vazut ca zice la televizor... mi se parea un tip cultivat, care ii cunostea pe toti. Si spunea despre toti... da dupa aia I s-o urcat la cap si facea pe nebunu' prin parlament. Ma Dane, da cred ca lui bolcas ii pare rau.
-De ce?
-Ca nu or intrat in parlament. Da din cauza lui Vadim nu or intrat. Funar se vedea deja prim ministru.da ce om ii ala... stii atuncea mai demult... cu sicriul... ce om ii ala?

Niciun comentariu: